Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК АЕРОДРОМ

  ЛО АЕРОДРОМ

  Бул. Јане Сандански бр.82,локал 26 – ТЦ Бисер

  Дејан Ристовски
  (В.Д. модератор)
  070/280-920 lo.aerodrom.levica@gmail.com