Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК БЕРОВО

  ЛО БЕРОВО

  Александар Чакиевски
  (вд модератор)
  075/270-515

  lo.berovo.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.