Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК БИТОЛА

  ЛО БИТОЛА
  ул. „Солунска” бр.214

  Горан Велевски
  (модератор)
  076/987-937
  lo.bitola.levica@gmail.com