Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ЛОКАЛЕН ОГРАНОК БОГДАНЦИ

    ЛО БОГДАНЦИ
    ул. „Маршал Тито“ бр. 90

    Михаил Тодоров (вд модератор) 072/206-360 lo.bogdanci.levica@gmail.com

    Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.