Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК БРВЕНИЦА

  ЛО БРВЕНИЦА
  Ул. Сува Гора бр. 11 1216, Брвеница

  Ружа Веселиноска
  (В.Д. Модератор)
  071/275-148