Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК БУТЕЛ

  ЛО БУТЕЛ

  Дарко Димовски
  (В.Д. Модератор)
  070/441-532

  lo.butel.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.