Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ЦЕНТАР

ЛО ЦЕНТАР

Марија Среброва
(модератор)
078/353 – 277
lo.centar.levica@gmail.com

Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.