Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ЧАИР

  ЛО ЧАИР

  Амар Мециновиќ
  (в.д. модератор)
  076/644-608
  lo.cair.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.