Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ЧЕШИНОВО – ОБЛЕШЕВО

  ЛО ЧЕШИНОВО – ОБЛЕШЕВО

  Ванчо Ристов
  (В.Д. Модератор)
  070/786-389

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.