Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ДЕЛЧЕВО

ЛО ДЕЛЧЕВО
Булевар Македонија број 1

Тони Стаменковски
(В.Д. Модератор)
076/250-885
lo.delcevo.levica@gmail.com

[td_block_7 limit=”6″ ajax_pagination=”next_prev” category_id=”225″]