Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ДЕМИР ХИСАР

  ЛО ДЕМИР ХИСАР

  Мирослав Чадевски
  (вд модератор)
  075/340-066
  lo.demirhisar.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.