Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ДОЈРАН

  ЛО ДОЈРАН

  Дијана Кирова
  (вд модератор)
  078/911-328
  lo.dojran.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.