Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ГАЗИ БАБА

  ЛО ГАЗИ БАБА

  Дарко Стојановски
  (В.Д. модератор)
  078/420403 
  lo.gazibaba.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.