Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

  ЛО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

  ул. „Ѓорче Петров“ бр. 1-1/лок. 68

  Роберт Наумовски
  (В.Д. Модератор)
  078/223-998
  lo.gjorcepetrov.levica@gmail.com