Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ГОСТИВАР

  ЛО ГОСТИВАР
  Ул. „Ристо Оџаклиевски“ бб. нас. Дутлок

  Дарко Грујоски
  (вд модератор)
  071/265-628
  lo.gostivar.levica@gmail.com