Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ЈЕГУНОВЦЕ

  ЛО ЈЕГУНОВЦЕ

  Мирослав Јованоски
  (В.Д. модератор)
  078/370-909

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.