Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК КАРПОШ

  ЛО КАРПОШ

  ул. „Московска” бр.7, локал бр.2 – населба
  Тафталиџе

  Мартин Димоски 
  (Модератор)
  077/483-039 
  lo.karpos.levica@gmail.com