Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК КАВАДАРЦИ

  ЛО КАВАДАРЦИ
  Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин (наспроти главниот влез на Гимназијата “Добри Даскалов”)

  Круме Богевски
  (в.д. модератор)
  078/502-299
  lo.kavadarci.levica@gmail.com