Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ЛОКАЛЕН ОГРАНОК КИСЕЛА ВОДА

ЛО КИСЕЛА ВОДА

Теодор Трпевски
(вд модератор)
070/345-777
lo.kiselavoda.levica@gmail.com

Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.