Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ЛОКАЛЕН ОГРАНОК КРИВА ПАЛАНКА

ЛО КРИВА ПАЛАНКА
Ул. „Св. Јоаким Осоговски” бр.115А

Ѓорѓи Бошковски
(модератор)
071/359-173
lo.krivapalanka.levica@gmail.com

[td_block_7 limit=”6″ ajax_pagination=”next_prev” category_id=”225″]