Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ЛОКАЛЕН ОГРАНОК КРУШЕВО

ЛО КРУШЕВО
Ул. „Илинденска” бр.111

Петар Ангелоски
(ВД модератор)
075/282-009
lo.krusevo.levica@gmail.com