Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК КУМАНОВО

  ЛО КУМАНОВО
  Ул. „Моша Пијаде” бр.71

  Никола Лазаровски
  (вд модератор)
  078/372-918
  lo.kumanovo.levica@gmail.com