Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК МАКЕДОНСКИ БРОД

  ЛО МАКЕДОНСКИ БРОД

  Марјан Ѓурчески
  (вд модератор)
  077/744-846

  lo.mbrod.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.