Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК МОГИЛА

  ЛО МОГИЛА

  Иванче Ристевски
  (В.Д. модератор)
  072/247-188

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.