Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК НОВО СЕЛО

  ЛО НОВО СЕЛО

  Давид Златанов
  (вд модератор)
  072/678-255

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.