Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ОХРИД

  ЛО ОХРИД
  Бул. „Туристичка” Мини-базар Гранит

  Виолета Аврамоска
  (модератор)
  070/303-566
  lo.ohrid.levica@gmail.com