Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ПРИЛЕП

  ЛО ПРИЛЕП
  Ул. „Сотка Ѓорѓиоски” бр.61/Б локал 20

  Иван Јованоски
  (Модератор)
  076/449-774
  lo.prilep.levica@gmail.com