Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК РАДОВИШ

  ЛО РАДОВИШ

  Александар Чапов
  (модератор)
  072/601-636
  lo.radovis.levica@gmail.com

   

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.