Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК СТАРО НАГОРИЧАНЕ

  ЛО СТАРО НАГОРИЧАНЕ

  Петар Диклиќ
  (модератор)
  070/732-035
  lo.staronagoricane.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.