Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ШТИП

  ЛО ШТИП
  Ул. „Кирил и Методиј” број 24

  Тодор Барбареов
  (вд модератор)
  078/217-103
  lo.stip.levica@gmail.com