Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ЛОКАЛЕН ОГРАНОК СТРУГА

ЛО СТРУГА

Ул. Маркс и Енгелс бр.21

Анѓелко Недески
(вд модератор)
074/602-625

Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.