Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ЛОКАЛЕН ОГРАНОК СТРУМИЦА

ЛО СТРУМИЦА
lo.strumica.levica@gmail.com

Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.

[td_block_7 limit=”6″ ajax_pagination=”next_prev” category_id=”225″]