Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК СВЕТИ НИКОЛЕ

  ЛО СВЕТИ НИКОЛЕ

  Александар Симонов
  (вд модератор)
  074/603-693
  lo.svetinikole.levica@gmail.com

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.