Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ТЕТОВО

  ЛО ТЕТОВО
  Ул. Маршал Тито бр. 5 – БАЗАР 1200, Тетово

  Марика Апостолова
  (Модератор)
  075/488-056
  lo.tetovo.levica@gmail.com