Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ВАЛАНДОВО

  ЛО ВАЛАНДОВО

  Наталија Крстева
  (В.Д. Модератор)
  071/421-382

  Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.