Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ВЕЛЕС

  ЛО ВЕЛЕС
  Ул. „Страшо Пинџур” бр.4

  Димитар Абрашев
  (вд модератор)
  072/224-995
  lo.veles.levica@gmail.com