Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ЗЕЛЕНИКОВО

  ЛО ЗЕЛЕНИКОВО
  Улица 1 број 3, Општина Зелениково

  Бранко Продановски
  (ВД модератор)
  070/311-628
  brankomk87@gmail.com