ЛО ДЕМИР ХИСАР

Адреса

Локалниот огранок во моментов
не располага со канцеларија.

ВД Модератор

Мирослав Чадевски

Телефон

075/340-066

Електронска пошта

[email protected]

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!