ЛО ЈЕГУНОВЦЕ

Адреса

Локалниот огранок во моментов
не располага со канцеларија.

ВД Модератор

Мирослав Јованоски

Телефон

078/370-909

Електронска пошта

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!