ЛО КАВАДАРЦИ

Адреса

ул. „Браќа Хаџи Тефови“
(на раскрсницата со ул. „Киро Спанџов“)

ВД Модератор

Филип Филков

Телефон

077/922-166

Електронска пошта

[email protected]

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!