ЛО СТРУГА

Адреса

ул. „Маркс и Енгелс“ бр. 21

ВД Модератор

Ацо Наумовски

Телефон

070/573-320

Електронска пошта

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!