ЛО ТЕТОВО

Адреса

ул. „Маршал Тито“ бр. 5
(Базар)

ВД Модератор

Боби Илиевски

Телефон

070/400-070

Електронска пошта

[email protected]

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!