Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Бутел

  Дарко Димовски

  Носител на листа

  1 ДАРКО ДИМОВСКИ
  2 ДИМИТАР МИТРОВСКИ
  3 МИЛЕНА ДИМИТРИЕВСКА УЗУНОВА
  4 ТРАЈЧЕ ПЕТКОВСКИ
  5 ДЕЈАН ВАЛЈАК
  6 НАДА ЈОВЧЕВСКА
  7 ГОРАН ЈОРДАНОВСКИ
  8 ЛИЛЈАНА ЃОРЃИЕВА
  9 ИГОР БОГДАНОВСКИ
  10 ГОРДАНА ДИМОВСКА
  11 ТЕОДОР СТОЈАНОВСКИ
  12 ГОРДАНА МИТРОВСКА
  13 АНАСТАСИЈА ДЕМИРОВСКА
  14 ДРАГАН СТЕФАНОВСКИ
  15 ИВОНА МИТКОВСКА
  16 ДРАГИЦА СПАСЕНОВСКА-ВАЛЈАК
  17 КРСТО ЗЛАТКОВ
  18 ЕЛЕНА СТЕФАНОВСКА
  19 ЛАЗАР ДИМОВСКИ

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА