Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Делчево

  Сања Николовска

  Носител на листа

  1 САЊА НИКОЛОВСКА
  2 ТОНИ СТАМЕНКОВСКИ
  3 ВЛАТКО АНГЕЛОВСКИ
  4 АНГЕЛА ВАСЕВА
  5 ДИМИТАР ДИМИТРОВСКИ
  6 НЕНАД БОЈАНОВИЌ
  7 АНЕТА ИЛИЕВСКА ЃЕОРГИЕВСКА
  8 СТЕФАН ЏАЏОВСКИ
  9 МАРЈАН СТОИЛОВ
  10 ТАМАРА ИЛИЕВСКА
  11 ДАНИЕЛ НИКОЛОВСКИ
  12 ДАНИЕЛА ВАСЕВА
  13 НИКОЛЧО ИВАНОВСКИ
  14 ДИЈАНА АНГЕЛОВСКА
  15 ГОРЈАНЧО НИКОЛОСКИ

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА