Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Демир Хисар

  Мирсолав Чадевски

  Носител на листа

  1 МИРОСЛАВ ЧАДЕВСКИ
  2 МАРИЈА РИСТЕВСКА
  3 НИКОЛЧЕ СТОЈКОСКИ
  4 БОЈАН КОЧОВСКИ
  5 БИЛЈАНА ФИЛИПОВСКА МИРЧЕВСКИ
  6 ХРИСТИЈАН ЗДРАВЕСКИ
  7 ГОРАН МИЦКОВСКИ
  8 ВИОЛЕТА РИСТЕВСКА
  9 БОЈАН ДИМОСКИ
  10 АНГЕЛА МУЛОВСКА
  11 МИРОСЛАВКА РИСТЕВСКА

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА