Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Илинден

  Кирил Слезенковски

  Носител на листа

  1 КИРИЛ СЛЕЗЕНКОВСКИ
  2 АЦО ХРИСТОВСКИ
  3 САЊА ПАВЛОВА СТОЈАНОВ
  4 ИЛИЈА ПЕТРОВСКИ
  5 ВЛАДИМИР КОСТАДИНОВСКИ
  6 РУЖА ТРАЈЧЕВСКА
  7 ГОЦЕ СУРЛОВСКИ
  8 ВИОЛЕТА СТОЈЧЕВА
  9 КИРЕ АНГЕЛОВСКИ
  10 АНА РИСТОВСКА
  11 СИМЕ ЦВЕТКОСКИ
  12 ЖАКЛИНА СЛЕЗЕНКОВСКА
  13 ДЕЈАН РИСТОВСКИ
  14 ОРЦЕ НИКОЛОВСКИ
  15 СНЕЖАНА СУРЛОВСКА

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА