Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Карбинци

  Звонко Николов

  Носител на листа

  1 ЗВОНКО НИКОЛОВ
  2 ЉУБОМИР ТРАЈКОВ
  3 ДАНИЕЛА СТАНКОВА
  4 ДОНЧО МИТЕВ
  5 КРИСТИНА СТОЈАНОВСКА ЃОРЃИЕВ
  6 БОЈАН КАРОВ
  7 АЛЕКСАНДАР ВАСИЛЕВ
  8 ПАВЛИНА СОКОЛОВА
  9 ЗОРКА НИКОЛОВА

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА