Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Кочани

  Жаклина Филипова-Свеќаровска

  Носител на листа

  1 ЖАКЛИНА ФИЛИПОВА
  2 ДАНИЕЛ ПЕШОВСКИ
  3 БЛАГОЈ ЦОНЕВСКИ
  4 ВАНЧО МИШОВСКИ
  5 ДЕЈАН СТЕФАНОВ
  6 МАЈА МОНЕВСКА
  7 АЛЕКСАНДАР ЛАЗАРОВ
  8 КИРО ЈОВАНОВ
  9 ЛИЛА СОЛТИРОВА
  10 КАТЕРИНА ЛИЧКОВА САНДЕВ
  11 ЈОЦЕ ГЕОРГИЕВ
  12 ДРАГАНА МАНАСИЕВА
  13 ПЕРИЦА ИВАНОВСКИ
  14 НИСО ЈАНКОВ
  15 БЕТКА МИШКОВА
  16 ТОШЕ КАРОВ
  17 ЉУПЧО ГИЦОВ
  18 МАРИЈА СТЕФАНОВА
  19 ВЕСНА МАНАСИЈЕВА

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА