Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Македонски Брод

  Марјан Ѓурчески

  Носител на листа

  1 МАРЈАН ЃУРЧЕСКИ
  2 ЖАРКО ТОДОРОСКИ
  3 ХРИСТИНА ДИМОСКА
  4 АЛЕКСАНДАР АТАНАСОСКИ
  5 МАРЈАН МАРКОСКИ
  6 НИКОЛИНА ТОДОРОСКА
  7 ЈОВАНКА БОЖИНОСКА
  8 ЈУГОСЛАВ ЃУРЧЕСКИ
  9 БЛАГИЦА ДИМОСКА
  10 ХРИСТИЈАН РИСТЕСКИ
  11 БОГИЦА ЃУРЧЕСКА

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА