Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Могила

  Иванче Ристевски

  Носител на листа

  1 ИВАНЧЕ РИСТЕВСКИ
  2 ДАНИЕЛ СПАСЕВСКИ
  3 АНГЕЛА ПЕЦАКОВСКА
  4 СТЕФАН ТОШЕВСКИ
  5 ДЕЈАН ЛАЗАРОВСКИ
  6 НАТАЛИЈА ПАВЛОВСКА
  7 МАРИНА ВОЛЧЕВСКА
  8 ИГОР ЈОВЧЕВСКИ
  9 ТЕОДОРА СПАСЕВСКА
  10 НИКИФОР ТОШЕВСКИ
  11 СУЗА РИСТЕВСКА

  УДАРНИ МЕРКИ ОД ПРОГРАМАТА НА ЛЕВИЦА